Hoe barbecue goed te koken

Indoor bbq

 

Echt, wil je weten hoe je goed barbecuekookt? OK, van mij, niet. Maar mijn vriend, laat me je tonen, hoe je moet barbecueën.

Jarenlang kookte ik in clubs, privé-bijeenkomsten en evenementen. Ik at goed. Ik voelde me goed bij het koken van vlees. De kunst van het vlees koken is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Het is niet bijzonder moeilijk. In feite is het een vrij eenvoudig proces. Om te beginnen moet u zich vertrouwd maken met de verschillende stukken vlees. Zo kunt u het vlees kiezen dat het meest geschikt is voor het gerecht dat u wilt bereiden. Het is van vitaal belang te weten welke stukken vlees bij welke gerechten passen. Dit is belangrijk omdat u bij het bereiden van uw vlees zult ontdekken dat er bepaalde stukken vlees zijn die uw gerecht lekkerder zullen maken. Er zijn ook stukken vlees die minder geschikt zijn voor uw gerecht. Dan moet u die stukken vlees kunnen elimineren.

Te veel rood vlees is niet noodzakelijk een goede combinatie voor uw gerecht. In feite moet je ervoor waken rood vlees uit je menu te bannen. Vegetariërs hebben een schijnbaar onoverkomelijk nadeel: alle vleesgerechten die ze moeten bereiden. variant, kunnen ze niet zo creatief zijn als hun vleestegenhangers. Bovendien moet je rekening houden met het feit dat de vleesgerechten die bereid zijn soms niet goed gaar zijn en dus schadelijke bacteriën kunnen bevatten. Blijf daarvan weg.

Je kookkunst moet aantrekkelijk zijn. Denk eraan, het is jouw feestje. Gebruik aantrekkelijk, niet lelijk. Hou het eten kleurrijk en interessant. Mensen willen eten en ze zullen wegblijven van onaantrekkelijk eten.

Je moet serveides gebruiken, geen messen. De messen worden serveides genoemd. Er zijn zowel scherpe als botte messen. Je kunt toe met een bot mes, maar een goed mes is een betere keuze. U zult minder ongelukken krijgen.

De afstand tussen uw handen en de snijplank is belangrijk. Zo krijgt u meer sap en blijft het niet aan uw vingers kleven.

Als u denkt dat het heel moeilijk is om te hakken, hebt u het waarschijnlijk heel erg mis. Laat ik het zo zeggen: je kunt een steen in de tuin gooien en hij zal nog steeds hakken.

Hak stukken vlees met beide handen. Je zult het ritme en de zwaarte van je handen nodig hebben.

Afhankelijk van de grootte van het stuk vlees, hebt u misschien verschillende snijplanken nodig.

De basishakplank is gemaakt van hout of een andere houtsoort. Snij vlees op een houten snijplank. Het is het beste om op een houten snijplank te hakken, omdat die caseïne absorbeert. De stukken zullen gelijkvormig zijn in grootte en in helling.

Als u een snijplank van glas gebruikt, moet u die voor en na elk gebruik wassen met water en zeep.

houten snijplanken zijn erg mooi

U kunt uw eigen houten snijplanken snijden

U kunt een kartonnen of vezelplaat gebruiken

U kunt dubbelzijdige borden gebruiken

De voorkant van de plank kan van hout zijn

U kunt melamine gebruiken

Je kunt planken aan elkaar lijmen

U kunt uw eigen planken uit golfkarton snijden.

plankvoeten

stijve plaat

weerstand

Dit is een goede basislijst om u op weg te helpen. Voor meer informatie kunt u praten met uw slager, uw vriend van de kerk, of enkele buren die nog nooit hebben gehakt. Daarna kunt u inschatten of een plank al dan niet goed zou zijn voor uw messenverzameling.

Lees meer:

Restaurant Zetten

You might also like