Het bruisende eiland

Nijmegen Donuts

De bruisende donut fabriek is waarschijnlijk de meest ongewone plek in de wereld. Je vindt er minstens één personeelslid met een donutgezicht. Maar wat de donutfabriek zo ongewoon maakt, is dat het een heerlijk excentrieke plek is.

De reden dat mensen gek zijn op donuts is dat donuts eeuwenlang, vooral in de Verenigde Staten, bekend stonden als “fairy floss”. In de wijk Hog Island in Singapore waren de mensen zo gek op donuts dat er zelfs winkels waren met de naam “Donut shops”. quit pork, werden donuts vaak genuttigd tijdens happy hours. Dit is in de tijd van de Singaporese Aziatische koop die bekend staat als Chinatown. Mensen gingen naar deze restaurants om hun favoriete donuts te eten, en te luisteren naar muziek van de klassieke rockgroep Tou Leng syndroom.

Natuurlijk zijn donuts niet alleen gemaakt voor de amusementswaarde. Mensen proberen altijd gezonder te eten, en met dit idee worden donuts langzaamaan geaccepteerd in de mainstream Singapore dinerscene. Mensen proberen steeds gezonder te eten, dus nu kun je wel raden waarom donutwinkels populaire Singaporese bedrijven zijn. Mensen worden voortdurend gelokt door de marketing, en komen in drommen om hun favoriete gefrituurde lekkernijen geserveerd te krijgen. Flessen honing, die ook echt honing is, en niet de Chinese suikerhoudende variant, zijn een grote verkoop van de donutwinkel.

Voor de liefhebbers van gebak zijn donuts ook een heerlijk dessert. Hoewel de meeste mensen van mening zijn dat een donut een klein hapje is, gemaakt van stukjes oud brood, zijn er ook mensen die van mening zijn dat het een gebakje is. U zult uiteindelijk een beslissing moeten nemen. Als je voor het conventionele antwoord kiest, zou je wel eens een verwarde en ontredderde moeder tegenover je kunnen hebben. Maar als u een van degenen bent die nog steeds op de een of andere manier in de war is, zult u het geval van een dilemma hebben. De vraag is, bent u in staat om de taart te hebben en er ook van te eten?

Dit is eigenlijk een vraag die al jaren speelt. Jaren, in feite, sinds de beroemde dagen van de slavernij in Amerika.

Er zijn veel verschillende verhalen over wie de eerste persoon was die een taart bakte. Volgens één verhaal was het eigenlijk een slaaf die vroeg om een taart te bakken en de slaveneigenaar weigerde. Daarop stelde de meester de taart samen en maakte de taart voor de afgewezen slaaf. In een ander verhaal was het de dochter van de slaaf. Zij was het die vroeg om de cake te maken en de meester stemde toe. In weer een ander verhaal was het de slaaf die vroeg om de cake te maken en de meester weigerde zijn verzoek. Toen werd de taart door allen gedeeld en de maaltijd was een succes.

Eén verhaal vertelt dat er veel complimenten werden gegeven aan de bakker. De slaven zouden de bakker echt complimenteren en hem vertellen hoe lekker ze zijn taart vonden. Kinderen zouden de taarten ook een duim omhoog of omlaag geven, afhankelijk van hun mening over de persoon die ze kenden.

Er zijn niet veel mensen die niet van donuts houden en als je daar dan nog een paar miljard aan toevoegt, kan je niet anders dan glimlachen.

You might also like