Wat is een Groothandel?

Koffie groothandel

Een koffiegroothandel is een groep van thee-distributeurs en koffiespecialiteiten-agentschappen. Het centrum van hun activiteiten is de grote markt. Er zijn ook kleinere markten, maar de grote markten staan centraal. Koffiegroothandelaren handelen met onroerendgoedmaatschappijen, fabrikanten en andere leveranciers. De groothandelaren nemen de grondstof voor rijping in ontvangst en verwerken deze tot de theeagentschappen waar de zaken worden gedaan. De groothandelaren lossen het als leveranciers voor de theebedrijven. Dit proces gebeurt op grote schaal, en soms op kleine schaal. De werkzaamheden van de groothandel worden op grote schaal uitgevoerd. Dit betekent dat er veel boomstammen worden gekapt, koolfutures worden verhandeld en verwerkt, maar soms worden er kleine verkopen gedaan en andere keren wordt er weinig handel gedreven één kleine regio. Een groothandelaar in koffie zal een groot gebied hebben om houtblokken te kappen, en wanneer de gebruiker zijn naam op de markt wil brengen, betekent dat een grote markt. Er bestaan ook kleinere groothandelsdiensten, maar de meeste nemen grote verkopen aan, zoals groothandel in medische benodigdheden. Sommigen van hen hebben hun eigen magazijn om inventaris op te slaan, maar sommigen van hen handelen op een controlerende manier.

Het personeel is ook belangrijk, een goede groep partners is de manier om met het reilen en zeilen van de groothandel om te gaan, iemand die goed thuis is in de thee die wordt ingekocht, hij zal verantwoordelijk zijn voor wat er wordt opgenomen, vooral als hij verkoopt aan een andere persoon of aan een particuliere klant, daarom moet hij de vertegenwoordiger zijn van een bedrijf, hij moet honderd procent open en geïnformeerd zijn. Hij moet ook in staat zijn te onderhandelen met andere bedrijven, als hij verkoopt aan een bedrijf, dan moet hij in staat zijn te onderhandelen over een verkoopprijs met andere bedrijven. Hij moet er ook voor zorgen dat hij niemand kwetst, in deze business.

Een groothandel heeft drie verschillende soorten groothandelaars, zoals hieronder vermeld:

1. Droge groothandelaars2. Vloeibare groothandelaars3. Groothandelaars in koffie

De manier waarop een leverancier werkt, hangt af van het type waarin hij of zij past. De grote bedrijven zijn meer afhankelijk van wat zij kunnen krijgen in termen van verloren materialen, maar kleine distributeurs zullen meer uit te voeren als gevolg van kapitalistische voordelen van ze zijn kleiner, ze zullen minder overheadkosten hebben en in staat zijn om te verkopen tegen twee keer het tarief van een groot bedrijf is voor de groothandel. De grote bedrijven hebben een kleine run-rate, aangezien zij in grote hoeveelheden inkopen, waardoor de grote winkels niet in staat zijn hun voorraden zo laag mogelijk te houden zonder de wet te overtreden indien zij een grote hoeveelheid vervoeren en zij deze nodig hebben. Dit betekent dat de groothandelaars wat ruimte moeten hebben in de ruimte die de grote winkel nodig heeft als inventaris, omdat ze niet allemaal in staat zullen zijn om met een magazijn te werken, ook al hebben ze magazijnfaciliteiten.

Groothandelaars hebben veel verantwoordelijkheden. Het moet weten waar en welke verse grondstoffen en hoe ze op te slaan en het moet ook de juiste tijd weten om te oogsten, want als ze planten tijdens een oogsttijd dan zullen ze niet in staat zijn om thee te verkopen in de tijd om hun missie te bereiken, namelijk winst maken. Een goede groothandelaar weet welke voorraden hij moet kopen en/of verkopen. De relatie tussen de groothandelaars en de klanten zal leiden tot een betere relatie tussen hen. Dit zal ook elke onderneming in de groothandel helpen.

You might also like