Wat is een High Tea liefhebbers

High tea Utrecht

Een high tea wordt geserveerd als er voor of na de thee uitgebreid wordt gegeten.

Het menu kan uit verschillende lekkernijen bestaan. Het eten kan vers of bevroren worden bereid, afhankelijk van het seizoen. Zeevruchten, met name fish and chips, zijn een gebruikelijke steunpilaar.

Het meest populaire aspect van het high tea menu is echter de thee. Thee, met fruitsmaak of zwart, wordt traditioneel bij elke maaltijd gedronken. Het klassieke theerecept bevat thee, melk en suiker. Het wordt gebruikt om het gehemelte te verfrissen tussen de gangen door.

Na de thee is het gebruikelijk een dessert te nemen. Het traditionele menu is gevarieerd, maar een van de populairste variaties is de trifle, een gebakje dat meestal bij de thee wordt geserveerd of bovenop de thee wordt gepresenteerd. De trifle kan op verschillende manieren worden gemaakt. De zachte vruchten kunnen worden gemengd met melk of vruchtensap, maar de meeste worden gemaakt van room, eieren en boter. Het mengsel wordt op een taartplaat geschept, overgoten met een glazuurlaag en versierd met snoepjes of een lint. Het is een heerlijke traktatie die traditioneel na de thee wordt opgediend, maar ook de hele avond verkrijgbaar is.

Het diner is rond drie uur afgelopen. De gezinnen zijn thuis van school of werk en ontspannen zich een paar uur. Iedereen bereidt zich voor op de lunch, wat ons terugbrengt naar het High Tea ritueel. Iedereen is zeer hongerig om de fantastische voorgerechten te eten die slechts een paar minuten in beslag nemen om te bereiden. Veel restaurants serveren ook specialiteiten zoals gebakken vis, gestoomde rijst en quiche van zwarte bonen. Maar daar moet je het niet bij laten. Al deze gerechten kunt u zelf maken als u het menu van uw plaatselijke High Tea bekijkt.

Het volgende wat we aanraden voor liefhebbers van high tea is om je thermoskan in te pakken met thee en/of chocolade. Zo blijf je heerlijk ruiken (en in ons geval, heerlijk waxen). Maar wat nog belangrijker is, je zult voorbereid zijn om thee aan te bieden voor het diner. Je hoeft niet meer in je handen te wringen terwijl je wacht tot er forelgrote kopjes op tafel staan. De volgende keer dat u Avery Island-spek nodig hebt, weten wij zeker waar u het kunt vinden. En als u handig genoeg bent, kunt u misschien een paar pakjes hondenadem en olie kopen. Honden adem is uitstekend voor het doden van de bacteriƫn die groeien op vers vlees. Bovendien geeft de olie een ongelooflijk aroma aan elk gerecht. Soms kan dit een geval van nacho kaas zijn.

Voor sommige mensen is elke dag misschien saai, maar als je het naar de 21e eeuw brengt, zul je versteld staan van de keuzemogelijkheden die je hebt. Dus is uw dagelijkse vleeswaren of biefstuk met een korstje van Franse uien? Probeer deze keer eens iets anders. Misschien ziet u de volgende keer dat u een makkelijke Italiaanse Bakewell nodig hebt, dat het toch niet zo moeilijk is. Je hoeft iemand echt niet intiem te kennen om geweldige maaltijden uit te werken. Je moet gewoon bereid zijn om nieuwe dingen te proberen en je culinaire en culturele horizon te verruimen. Alleen als je dat doet, vind je misschien een culinair juweeltje.

You might also like