Hoe kan ik rauwe geitenmelk eten in Frankrijk?

Landwinkel

Dit is de enige kaas die je rauw kunt eten.

Ja! Je kunt rauwe geitenmelk eten in Frankrijk.

Wat moet ik weten voor ik het koop?

U moet de geitenmelk in een donkere kast zetten, buiten de koelkast. Elk merk geitenmelk heeft een ander formaat, een beetje donkerder dan de andere. De bekende merken zoals “Focus”, “Light”, “Epoisses” en “AOC” zijn allemaal verkrijgbaar in donkergekleurde bekers, terwijl Italiaanse kazen verkrijgbaar zijn in lichtgekleurde bekers. Als u geitenmelk gaat kopen, moet u op de hoogte zijn van de volgende aspecten:

1. Het moet niet noodzakelijk in de koelkast worden bewaard. In de meeste gevallen geldt: hoe hoger het vetgehalte, hoe eerder u het moet gebruiken.

2. De kaas moet binnen een paar dagen worden gegeten, hoewel sommige kazen weken in de koelkast kunnen worden bewaard. Controleer of de data nog geldig zijn.

3. Koop bij ervaren kaaswinkels, die de verschillende data kunnen verklaren.

4. Controleer de kwaliteit. Elke boer die online kaas verkoopt, zal een reputatie van hogere kwaliteit hebben.

5. Koop alleen wat je kunt dragen.

De getrouwheid van de kaas

U zult ook moeten beschikken over hoogwaardige vervoersdiensten, om u te begeleiden bij het winkelen en tijdens de reis. De verkoopbaarheid van de kaas, de kwaliteit van de onderdelen, de afwerking van de smederij moeten allemaal van groot belang voor u zijn. Een bezoek aan een van de authentieke kaaswinkels zal u dicht bij het “echte werk” brengen. Als u twijfelt, probeer dan een proeverij.

Probeer zoveel mogelijk variƫteiten uit, minstens drie of vier, en koop die soorten die vers zijn. Probeer eens een van de authentieke kaaswinkels in uw buurt te bezoeken. Een aangename verrassing is te ontdekken dat dit niet zomaar een bezoek is, maar een belevenis, gepland en toevallig onder leiding van een plaatselijke deskundige, die ook het vertrouwen en respect van de plaatselijke bevolking geniet.

De authentieke kaaswinkels hebben de reputatie een breed assortiment verse en seizoensgebonden kazen van topkwaliteit aan te bieden, rechtstreeks aan uw deur geleverd, inclusief de kazen die net zijn uitgeplukt, gepeld en binnenkort klaar zijn om te worden gegeten. Bezoek onze website ` Columbia for Cheese ` of kazen uit andere gebieden van de wereld waarvan we weten dat ze gesteund worden door een gemeenschap van boeren en ambachtelijke veeboeren.

You might also like