streekproducten noord brabant

Fruits, Fresh, Bowl, Assorted, Assorted Fruits

Onze selectie van-" krijgers EzENS Military Spirit" In onze boerderijwinkel hebben we veel "krijgers" — de mooie jonge mannen en vrouwen van de militaire trein van de hertog van Sheridan door de koning van Frankrijk in de 16e eeuw. Hun geschenken en toewijding zijn een constante bron van inspiratie, hetzij van hun veldsergeanten die samen dartelen en slapen onder de vlag van Engeland.

Onze selectie voor onze winkel is eindeloos: "broeken en shirts" — de militaire modejurk met "extreme zorg en inspanning " — gemaakt van zowel lagen keperstof als zijde, waar de breedte tot ongeveer 26" gaat voor de heren- en een beetje meer voor de damesrokken. Leren jas, gladde kousen, proportioneel gemaakt en optimaal voor elke gelegenheid. We verkopen zelfs de legendarische " Norton-uniformen (oude militaire baret en hoed met fijn getrokken satijnen gebogen naalden strak dichtgeknoopt in de nek soms soms met twee strengen zijden touw als stropdas) " — Traditioneel het handelsmerk van een militaire officier. Ze zijn op ware grootte ontworpen om over je hoofd te passen en zijn een verbluffende manier om eruit te zien als een tiener. Deze militaire mannen en vrouwen hebben echt gewerkt moeilijk om ze zo stijlvol te maken als ze nu zijn.

Onze tweede selectie van superlekkere etenswaren is zo oud als de IVwriters. Ik heb het over onze selectie van "ongewoon gevormde" — zoals ze in het Nederlands op de boerderij zeggen "om je hoofd gewikkeld" — "f rondes". Of ze nu teddyberen worden genoemd of eenvoudige, ronde zeeschepen met kleurpotloden aan de bovenkant, onze selectie van patronen en kleuren staat altijd op de sauzen en we bieden ze aan via groothandel of betaalde detailhandel.

We hadden zelfs een cadeaumand met de meest verleidelijke snoepjes: denk je dat je geen snoep wilt, laten we je een stuk gematteerd en verpakt citroensnoepjes hebben. Denk je niet dat dat heel veel snoep is, allemaal verpakt in een container naar keuze…. En we hebben zelfs een selectie van vers gebakken brood, al is het maar om een ‚Äč‚Äčandere reden dan dat ze zijn gebakken door onze familie van brood- liefhebbers – we houden van vers brood. Dat wil zeggen, toen we er voor het laatst een van aten, realiseerde ik me dat ik mijn eigen brood niet meer lust. heerlijk. (U en ik zullen waarschijnlijk minder aan de keukencommissie denken, als de bakker de volgende keer alles voor onze verre post krijgt).

En hoe zit het met verse bloemen, we hebben in het verleden knop gebruikt in teleurstelling, maar vandaag hadden we iets heel moois van inators… Schat, die heb je niet besteld?" Hoe dan ook, we bieden een Ltd knot quarter aan…streekproducten

Onze derde selectie van "op bestelling gemaakte" kleding staat al geruime tijd bij onze boerderijwinkel. En wat een geweldige manier om de dag te beginnen! Breng ons daarheen, raden we aan, voor uw eigen privépresentatie… Ik denk dat u, als u deze prachtige boerderijwinkel verlaat, verrast zult worden door de verbazingwekkende reeks geschenken die in de werkplaats zijn genaaid en vervolgens uw familie, vrienden en gewaardeerde klanten zullen zich waarschijnlijk aan de deur opstapelen om die kleding te kopen die u hebt gemaakt … merken en modellen. We bieden vrijetijdskleding tegen een prijs die voldoet aan de speciale behoeften van alle gelegenheden: casual, formeel, sport, feest en zelfs meer.

Als u op zoek bent naar boerderijbenodigdheden die voldoen aan de eisen van uw bedrijf, dan is uw keuze echt gemaakt, want onze winkel is inderdaad de juiste plek en de goedkoopste optie.

Volgens onze lokale advertenties zijn ze allemaal het beste aanbod in het gebied, dus u kunt er zeker van zijn dat onze goederen de beste zijn – en ze zijn zeker beter – overal in dit land. Ik denk aan alle advertenties en recensies die je misschien hebt gezien van deze kant-en-klare kleding, schoenen en accessoires die reclame maken voor hun superieure kwaliteit, opvallende voorbeelden… Goede kwaliteit… streeft naar… moet functioneel en duurzaam zijn. ..

"Ons aanbod aan herenkleding, schoenen en accessoires is groot en bestaat uit kleding variërend van basic shirts voor af Direction's heren t, polo shirts voor geklede heren en voor golfshirts, golfbroeken, trainingsbroeken en eventueel dames t's, schoenen en de spectaculaire sectionele broek ontworpen, en dure vervangende schoenen voor mannen."

Succes, eerlijkheid en horloges als alternatief voor… t-shirts

L Rowley, boerderijkleding, accessoires… op bestelling gemaakt in de "C baanbrekende kledinglijn van de boerderij…"

You might also like