De beste uitrusting voor het vissen

Voerboot kopen

Houdt u van vissen? Dan kunt u het beste toch vissen, of een dagje vissen met uw vrienden en neven op een voerboot. U beschikt dan over de beste uitrusting en kunt veel van de visbedrijven uitzwemmen en uitvissen.

Vissen is een passie vanaf het moment dat je voerboot op het water zet. Vissen kent vele variaties, persoonlijk geniet ik ervan, maar ik geef niet graag grote sommen geld uit aan dure apparatuur. Wij vissersfamilies waarderen de apparatuur die gebruikt wordt en het heeft constante aandacht en reparatie nodig om het draaiende te houden. Ik besloot het vissen in eigen hand te nemen en precies te weten wat de beste aassoorten en benodigdheden zijn. Veel viswinkels adverteren hun beste uitrusting als het aas.

Hieronder volgt een overzicht van de uitrusting die bij het karpervissen wordt gebruikt.

Dit is de uitrusting die wordt gebruikt voor het vissen met aas:

Ginsubes – Dit is een apparaat dat wordt gebruikt om het patroon van de vis op te sporen en te volgen. Deze apparatuur is een visueel zendersysteem. Het is oranje en heeft een groot paneel. Het signaal naar de ontvanger heeft een patroon op een ziekenhuisband. Dit systeem wordt gebruikt op bait guns en ze zijn doeltreffend wanneer ze worden gebruikt door deskundige vissers.

Satics of spinners-Dit is een stuk gereedschap dat wordt gebruikt om de groep kunstaas en aas die door het water beweegt te controleren. Kunstaas nummer één en twee zijn het sterkste en ze zijn bijna onzichtbaar voor het blote oog. spinners nummer drie tot en met zes zijn zachter kunstaas en ze worden gelokt door de lichte geur of het aroma van de vis.

Vis aantrekken naar het stootvlakRadiozender met een grote antenne die geparkeerd blijft, trekt vis aan naar het stootvlak.

Dit is de essentiële uitrusting die u nodig hebt om succesvol te zijn wanneer u off road of op het meer vist. Er zijn vele modellen radiozenders verkrijgbaar bij vele sportartikelenwinkels. Enkele goede jachtmodellen zijn de uiterst duurzame en krachtige K6SH, W6rates, en de witte wader 6pelled modellen.

Ginsubes worden door profvissers zeer gewaardeerd om hun extreem taaie en scherpe bladen. Dit is te danken aan het feit dat Ginsubes meer van het vlees van de vis afsnijden dan welk ander kunstaas dan ook.

Deze Ginsubes zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van vormen en maten. De meest populaire vorm heeft de vorm van een “T”. De T-vorm laat u toe beter te manoeuvreren en meer controle te hebben bij het gebruik ervan.

Nog enkele voorbeelden van de Ginsubes zijn de oranje 5 punts model 6 Daredevil beet evenals het roségouden 6auldron model. De 6reb Type 3 beet is een uitstekende plaats om te beginnen met precies de juiste combinatie van benen en spoel.

Om de vergelijking van uw hengel voor zeebaarsvissen compleet te maken, moet u beslissen over de lengte van uw hengel. Hoe langer de hengel, hoe meer plezier u waarschijnlijk zult hebben.

De hengel voor zeebaars voor beginners tot gemiddeld niveau is de 3/4 hengel.

Wanneer u een goede kijk hebt op het gebied waar u op vist, neem dan ook de afmetingen mee in uw overwegingen. Hengels voor het vissen op baars bijvoorbeeld – ze zijn groter dan de snoek- of meervalhengel, ze zijn ook langer dan een lang model.

De hengels van de basvisserij kunnen Aluminium, Roze of Zwart met een vlot doosoppervlak zijn

Legering, koolstof of keramische behuizingen

Aan het oppervlak van de staaf worden dikwijls pekijzer en beeldlenzen toegevoegd.

 

lees meer

koderboot

You might also like